שילוב צבע פנטון 2022 בתהליך עיצוב משרדים ובתים

בכל שנה אני ממתינה בסבלנות לצבע פנטון שיבחר, והשנה אני בהחלט יכולה לומר לכם שהופתעתי ובגדול עם הבחירה שקצת רחוקה מהקונצנזוס, אך עדיין מביאה לנו מגוון רחב של אפשרויות והשראות. אני כאן כדי להמליץ ולספר. 

מי שלא יודע, בכל שנה חברת הצבעים הבינלאומית פנטון (Pantone) מכריזה על צבע השנה, זה שיבלוט בזירת העיצוב. השנה (2022) נבחר הגוון Very Peri שהוא בין סגול לתכלת-כחול. רק כדי שתדעו, קוד הצבע הוא PANTONE 17-3938 Very Peri ולדברי חברת פנטון הוא מסמל את עידן השינוי והמעבר הגלובליים שבו אנו נמצאים. מדובר על צבע מיוחד שנקרא על שם פרח הווינקה והוא אינו נמצא במניפת הצבעים של פנטון, מה שהופך אותו לייחודי. 

קרדיט : פינטרסט 

סגול? יש שאוהבים ויש שלא

את אוהבי צבע הסגול בהחלט אפשר לחלק לשנים: יש כאלה שמתחברים אליו מאוד, ויש כאלה שלא. לדעתי הצבע פחות קונבנציונלי ומוכר לעין, ולכן אני ממליצה לשלב אותו בחללים ממש בנגיעות של צבע בפרטים קטנים והוא בהחלט יעשה את העבודה. כמובן שאם אתם מה- 50% שמאוד אוהבים את הגוון, תוכלו לשלב אותו בצורה קצת יותר נועזת כמו ספה בגוון הזה, צביעת קיר שלם או טפט וכך הלאה. 

קרדיט : פינטרסט 

איך אפשר לשלב את הצבע Very Peri בתהליך עיצוב משרד

צבע סגול פחות מתכתב עם עיצוב משרדים, ולכן אני ממליצה לשלב אותו בנגיעות בחלל, ולא כמו בבתים פרטיים ששם אפשר קצת יותר להעז עם הצבע. לדוגמה, אפשר לבחור שטיח בגוון הסגול, כורסה לפינת ההמתנה, תמונה, גופי תאורה, כריות, אקססוריז וכך הלאה. הנגיעות של הצבע הסגול בחלל מייצרות תחושה חמימה ומרגיעה, בדיוק מה שאנחנו צריכים כדי להפוך את המשרד לביתי ונינוח.

קרדיט : פינטרסט 

שילוב צבע Very Peri בעיצוב הבית

בשונה מעיצוב משרדים, כאן אנחנו יכולים להעז קצת יותר, במיוחד אם התאהבת בצבע ואתם רוצים להכניס לחלל את החמימות שלו. אבל גם כאן אני ממליצה בנגיעות כמו שילוב שלו בקיר כוח, שטיחים, טקסטיל, ספות, בחדר השינה וכך הלאה. אם אתם לא חובבים מושבעים של צבע סגול אבל עדיין רוצים להכניס את הטרנד לחלל הבית, אני ממליצה לשלב באלמנטים שניתנים להחלפה כמו באקססוריז. לדוגמה, כריות לספה, ואזה, תמונה וכך הלאה. 

לסיום, השתמשו בצבע בצורה מאוזנת בחלל

אני יכולה לומר לכם שכבר התחלתי להשתמש בצבע Very Peri בפרויקטים שלי, אבל בצורה מעודנת מאוד. לדוגמה, טקסטיל עם איור של פרח הווינקה – Periwinkle באנגלית שעל שמו הצבע נקרא והוא בהחלט מוסיף לחללים חיות, ונוכחות דינמית שמעודדות יצירתיות אמיצה וביטוי לדמיון – בדיוק כפי שכתבו בהודעה של חברת פנטון.

קרדיט לתמונות : פינטרסט Pinterest

אני אינגריד גואטה, מעצבת פנים ומומחית לעיצוב משרדים ובתים מעל 15 שנים ואשמח להכניס צבע וחיים לחללים שלכם. המטרה שלי לתכנן לכם חללים אסתטיים, מזמינים וכאלה שנותנים תחושת רוגע ושלווה.

לשיחת ייעוץ אישית התקשרו אליי >>>

נהנתם?! שתפו עם אחרים

כתבו תגובה

אינגריד גואטה

אינגריד גואטה

אני מלווה לקוחות ברגעים המשמעותיים בחייהם, מעצבת להם חלומות ומביאה את הסטייל המדויק לכל חלל. במהלך השנים צברתי ניסיון עשיר בכל תחומי העיצוב הפרטי והמסחרי ובייחוד בעיצוב חנויות, מכוני קוסמטיקה, קליניקות, משרדים ומגורים.

מאמרים אחרונים

עקבו אחריי

וידיאו טיפ

רוצים לקבל טיפים מעניינים?

error: Content is protected !!